På denna sida pratar vi ofta om att spara pengar. De finns väldigt många olika sätt att spara pengar. I detta inlägg tar vi upp hur man kan tjäna pengar genom att använda kreditkort. Ja, du hörde rätt, man kan tjäna/spara pengar på att använda ett kreditkort. Många av oss skulle aldrig någonsin få tanken på att kreditkort. De finns många myter om de där korten som affärsmän och kredittorskar använder. Men ett kreditkort är så mycket mer än så. De finns många fördelar att använda ett kreditkort.

Med nästan alla kreditkort ingår de kompletterande reseförsäkringar. Man får köpa mat och dryck när flyget är försenat. Om bilen går sönder på väg till flygplatsen och man missar flyget får man kostnadsfritt en ny resa till destinationen. Dyker inte den incheckade väskan upp på bagagebandet på resmålet är de inga bekymmer. Efter några timmars väskförsening får man köpa nödvändiga klädinköp som försäkring täcker. De bästa med reseförsäkringarna är 0 kr i självrisk. De finns också många andra försäkringar som kan ingår i premium kreditkort.

Nu ska vi prata mer om hur man sparar pengar i vardagen med ett kreditkort. De finns kort som ger bonus och cashback på alla köp. Dessa poäng kan växlas in till resor, presentkort och produkter. De bästa korten enligt sparfabriken är cashback kort. Dessa kort ger tillbaka pengar på fakturan. De finns en del kort som har 1% cashback. När man handlar för 15000 kr i månaden får man tillbaka 150 kr i månaden och hela 1800 kr per år. De finns också en avgift för dessa kort men den är endast på 200-500 kr per år. Man kan alltså tjäna/spara pengar på att ha ett kreditkort. Om du vill läsa mer om kreditkort rekommenderar vi kreditkort.com.

De finns bara en negativ sak med kreditkort. Det är att kortet har en kredit. Man skall alltid betala hela räkningen varje månad för att undvika räntekostnader. De gäller också att inte handla för mer pengar bara för att köpen samlas på en faktura i slutet på månaden.Massa kreditkort